Tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluita asiakkaillemme rakennusalalla ja teollisuudessa koko Suomen alueella vuodesta 2014.

Tarjoamme asiakkaille parasta mahdollista palvelua käyttämällä henkilöstövuokrauksessa vain meidän omia työntekijöitämme, joiden raudanlujaan osaamiseen voimme luottaa.

Takaamme, että meiltä tilaamalla saatte aina oikean henkilön oikeaan työhön. Tällä tavalla varmistamme sen, että asiakkaidemme työt toteutuvat mahdollisimman mutkattomasti.

Pidämme huolen työnantajavelvoitteista ­- kuten eläkkeistä, vakuutuksista, sairaus- ja vanhempainvapaan maksuista sekä työterveydenhuollosta.

Samalla kaikki tarvittavat korttikoulutukset, työvaateet sekä henkilön suojavarusteet ovat meidän vastuulla. Palvelumme sisältävät myös tarvittaessa työkalut ja nokkamiehen työntekijöillemme. Asiakas maksaa vain sovitun tuntihinnan.

Olemme palvelualttiita ja tarvittaessa pyrimme vastaamaan myös äkilliseen tarpeeseen. Suosittelemme kuitenkin ottamaan hyvissä ajoin yhteyttä, koska henkilöstöllämme on kova kysyntä. Tällä tavalla pääsemme tutustumaan teidän tarpeisiin ja pystymme yhdessä suunnittelemaan sopivan palvelukokonaisuuden. Samalla voimme myös kertoa enemmän meidän toiminnasta.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin viedään työt yhdessä maaliin!

Ystävällisin terveisin,
Marko Viidas
+358 456039318
marko@mawigroup.fi

Meiltä löytyy osaamista seuraaviin töihin:

Raudoitustyöt / Muottikirvesmiehet / Betonityöt  / Elementtiasennus / Kirvesmiehet / Katto- ja julkisivutyöt / Muuraukset / Rappaukset / Tasoite- ja maalaustyöt / Laatoitustyöt / Elementtivalmistus / Hitsaustyöt / Katukiviasennus / Purkutyöt